Suntem Stage Showtech de mai bine de 20 de ani!

Produsele noastre se adresează scenografilor, arhitecților, producătorilor de decoruri, managerilor de teatre și instituții de spectacole, precum și pasionaților de arta spectacolului care doresc amenajarea unui spațiu pentru ei personal sau pentru un public restrâns.

Tocmai pentru că publicul nostru țintă este atât de larg și totuși atât de specializat am căutat să punem la dispoziția lui materiale specializate și dedicate spectacolului și amenajării spațiilor, furnizate de producători de prestigiu din Europa.

Materiale textile ignifugate, ecrane de proiecție ignifugate, covoare de scenă și dans ignifugate, mecanisme pentru mișcare cortine și decoruri și accesorii pentru montare decoruri vindem în Romania în calitate de distribuitori exclusivi ai firmei Peroni Spa, Italia.

Practicabile de scenă pentru tribune și scene exterioare și interioare , practicabile motorizate pentru locații fixe – studiouri și scene de mici dimensiuni, vă putem oferi, în calitate de distribuitori exclusivi in Romania, de la firma Buhnenbau Schnakenberg GmbH, Germania.

Echipamente de scenotehnică pentru dotări de teatre și săli de spectacole, proiectăm, executăm și vindem în colaborare cu producătorul Alfa System SAS, Italia.

Ne dorim clienți multumiți si cărora să nu le refuzăm cererile.

De aceea, dacă am uitat ceva important pentru dumneavoastră vă rugăm să ne intrebați.
Vom găsi o soluție!